Let op: De kosten van retourneren komen voor rekening van de klant. Wij zullen deze kosten enkel vergoeden wanneer er een verkeerde levering is uitgevoerd (lees: ander geleverd product dan besteld/beschadigd product).

Retouren:
Na levering van het door u bestelde artikel heeft u een bedenktijd van  14 werkdagen waarbinnen u het artikel kan retourneren/ruilen. De enige voorwaarde is dat het artikel onbeschadigd en ongedragen bij ons aankomt.

U kunt het pakketje sturen naar ( vergeet niet de pakbon mee te sturen zodat wij weten van wie het pakketje afkomstig is):

Joy2

De Liesbosch 14c

3439LC  Nieuwegein

 

Geld retour:

U stuurt het artikel  retour en ontvangt het door u betaalde bedrag terug op uw rekening. Let op: Indien u porto vrij geleverd hebt gekregen omdat uw bestelling boven de  € 50,00 was en de door u gehouden artikelen een waarde hebben van minder dan € 50,00, dan worden de verzendkosten ingehouden op het bedrag wat u uitgekeerd zult krijgen. Het bedrag zal binnen 7 dagen worden teruggestort. De kosten voor het terugsturen van het retourpakketje is voor eigen rekening.  

 

 

© 2015 - 2023 Joy2 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel