Verzendinformatie

Verzend/bezorgkosten:
Verzendkosten zijn  € 3,95 of € 6,95 afhankelijk van de grootte  van het pakket.  Gratis verzending bij besteding vanaf € 50,00

De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd .(uitgezonderd feestdagen,speciale dagen en vakantie dagen) Wij versturen de bestellingen met Post nl/My Parcel. Deze werkt als volgt: Indien de geadresseerde niet aanwezig is, dan wordt de bestelling bij de buren aangeboden. De geadresseerde ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer de bestelling afgeleverd is. Indien afgeven bij de buren niet lukt of niet gewenst is, laat dit dan even aan ons weten. Als aflevering uiteindelijk niet mogelijk is, kan de geadresseerde binnen drie weken de zending op het Postkantoor afhalen.

Buitenland :
Woont u in het buitenland dan kunt u ook bestellen via onze website.

De betaalmethodes zijn dan via IDEAL of PayPal 

 

Levertijden
JOY2 houdt levertijden aan zoals deze staan aangegeven bij de producten in de webshop. JOY2 behoudt zich ten alle tijden het recht voor om af te wijken van deze levertijden, indien dit wordt veroorzaakt door oorzaken waar JOY2 geen invloed op heeft, zoals weersomstandigheden, systeemfouten, problemen vanuit derde partijen (leveranciers, koeriers) en andere onvoorziene omstandigheden.

Let op: tijdens de feestdagen zijn wij gesloten.

Afwijkende levertijden/annulering ivm mogelijke frauduleuze transacties
JOY2  neemt frauduleuze creditcardtransacties zeer serieus en om u en ons te beschermen tegen frauduleuze transacties behouden wij ons het recht voor om elke bestelling voor fraudepreventiedoeleinden te verifiëren. Deze verificatie zal worden uitgevoerd door onze fraudedetectieservices te gebruiken en per e-mail aan de betreffende klant te melden. Dit kan leiden tot vertragingen bij de bezorging van de orders . Als we de benodigde informatie niet van u kunnen verkrijgen binnen 48 uur na uw bestelling, wordt de bestelling geannuleerd en zullen we redelijke inspanningen leveren (e-mail, telefoon) om u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen.

JOY2  streeft er voortdurend naar onze waardevolle klanten te beschermen tegen de hoge kosten van fraude, zodat we in staat zijn om een ​​grote betrouwbare inventaris van scherp geprijsde producten te bieden voor een positieve en veilige online winkel-ervaring.

Veranderingen/ annuleringen
Indien er een fout is gemaakt in het adres van de order, is het nog mogelijk het adres te laten aanpassen tot deze is uitgeleverd aan Postnl. Wanneer uw pakketje in handen is van Postnl, kunnen wij de adresgegevens helaas niet meer wijzigen.

Wijzigingen in de order met betrekking tot de producten in de order, kunnen nog worden gemaakt tot 1 werkdag na de order. Hierna zijn wijzingen of annuleringen helaas niet meer mogelijk.

Als je een fout hebt gemaakt in je bestelling, lees ons retourbeleid voor alle details.

 

Aanvullende voorwaarden

  • Gepubliceerde tarieven zijn onderhevig aan verandering en zijn van toepassing vanaf 01/06/2018
  • Tarieven zijn in euro’s en inclusief btw.
  • Tarieven zijn exclusief douanerechten, invoerbelastingen en / of andere toeslagen.
© 2015 - 2023 Joy2 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel